Waarom een DMA traprenovatie?

DMA werkt met duurzame en zeer robuuste materialen. Onze HPL’s zijn allemaal van Duits fabricaat en hebben een bewezen staat van dienst. Niet alleen voor gewone trappen, maar ook voor open trappen hebben wij een goede oplossing. Daar staat DMA ook voor. De beste kwaliteit traprenovatie-systemen altijd op vakkundige wijze geïnstalleerd. U kiest met DMA voor een zeer ervaren installateur met persoonlijke aandacht en enkel de beste materialen.

Is laminaat niet glad op de trap?

Nee. Al onze producten voldoen aan de hoogte anti-slip normen. Alle overzet-treden zijn zelfs R9 geclassificeerd en zijn dus onafhankelijk gegarandeerd niet glad. Mocht u op zoek zijn naar nog meer anti-slip kunnen wij u het DMA Safety Stairs Systeem (3S) aanbieden. Dit zeer moderne aluminium profiel is door ons speciaal ontwikkeld voor nog meer stabiliteit op de trede. Een veilige en robuuste laminaat trede wordt hierdoor nog een stap veiliger.

Bestaat er een onafhankelijke vergelijkingssite?

Nee helaas niet, maar u kunt natuurlijk altijd zelf de proef op de som nemen. Nodig ons en een aantal bedrijven die andere materialen verwerken bij u thuis uit en vraag om een demonstratie.

Wat zijn de kosten van een DMA traprenovatie?

De totale kosten hangen af van uw eigen wensen. Het aantal treden, de afwerking van de stootborden en het eventueel bekleden van de zijkanten van de trap bepalen de uiteindelijke prijs. Wij werken wel met hele duidelijke, transparante, standaard prijsopbouw. Aanvullingen op de standaard onderdelen binnen ons ‘keuzemenu’ zijn natuurlijk altijd mogelijk. Wij overleggen met u welke wensen u heeft voor uw traprenovatie en aan de hand daarvan wordt de definitieve prijs gevormd. Wij berekenen deze samen met u, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Wij kunnen u wel per mail zeer concrete vanaf EN maximum prijzen geven. Via ons offerte formulier kunt u deze aanvragen.

Ik heb een PVC offerte. Kunt u een betere prijs aanbieden?

Waarschijnlijk wel, maar wij kunnen u zeker een betere prijs-kwaliteit verhouding bieden. Onze prijzen zijn scherp en marktconform. Ons product steekt echter met kop en schouders boven anderen uit. Als u ons de offerte van onze collega mailt (info@dma-traprenovatie.nl) kunnen wij in de meeste gevallen binnen 24 uur een aanbieding maken voor een vergelijkbare renovatie, maar dan met een gerenommeerd laminaat traprenovatie-systeem. Dat is altijd een betere deal!

Kunt u ook open trappen bekleden?

Ja dat kan zeker. Op deze website en onze ‘Social Media’ pagina’s vindt u ook tal van voorbeelden. Wij kunnen een open trap op drie manieren bekleden. Alleen de bovenzijde van de trede, de boven- en achterzijde van de trede of de trede rondom bekleden zijn allemaal mogelijkheden. Welke wijze u kiest hangt af van uw trap en uw eigen wensen. Heeft u een open trap waarvan ook de zijkanten vroeger met vloerbedekking waren bekleed? Wij kunnen met het DMA traprenovatie systeem wangen ook bij dit soort trappen naadloos bekleden. Ook hiervan vindt u op onze site een voorbeeld.

Is het ook mogelijk om de zijkanten van de trap te bekleden?

Ja. Wij kunnen de wangen in de kleur van de treden, maar ook in wit voor u bekleden. Zowel bij dichte, als bij open trappen.

u

Staat uw vraag er niet bij?
Mail hem ons gerust.
info@dma-traprenovatie.nl